Homepage
Nieuws
Voorstellen
Onze fretten
Fokfretten
Rammen
Zimowa
Hector
Moeren
I-Lee
Jinx
Quinn
Fokplanning
Quinn x Hector
Jinx x Zimo
I-Lee x Hector
Reserveren
FAQ
Reserveringsformulier
Links
Vorige nesten
Ervaringen pupkopers
Vakantieopvang
Verblijven en meer
Contact

Links

Vorige Nesten

Ervaringen kopers

Vakantieopvang

Verblijven en meer

Contact

Fokplanning 2018
I-Lee x HectorOp de volgende pagina kun je de belangrijke updates volgen omtrent het nest van I-Lee x Hector. Zodra er nieuws is, wordt deze pagina bijgewerkt.


Voorlopig zijn de 2 pups allebei onder optie voor de frettery zelf, daarom wordt deze pagina minder geupdated dan de andere nesten.  

Copyright © Frettery a Winter's Tale
Foto's en afbeeldingen zijn eigendom van Frettery a Winter's Tale en vallen onder het auteursrecht.
Het mag niet zonder toestemming gebruikt worden.

Updates (updates pups verder naar onder)

Updates of foto's van de dracht

Zoals al gezegd bij de updates; er was tot vrij laat in de dracht niets aan haar buikje te zien. Nu zien we toch duidelijk, dat I-Lee een behoorlijk buikje heeft gekregen.

Update 6 weken: de laatste foto hier (niet de collage), is gemaakt op 41 dagen dracht (op 1 dag na 6 weken). In het echt, lijkt de buik toch echt wel een stuk groter.

Updates of foto's van de pups

23-05-2018

1 week later........

Afgelopen woensdag 16 mei, heeft I-Lee, op de uitgerekende datum, 2 pups ter wereld gebracht.

We hadden al verwacht dat het een klein nest zou zijn. Niet vanwege het formaat van haar buik (want haar moeder Ave-Lee had precies zo'n kleine buik, en bracht er 9 op de wereld)..... Het was een zware bevalling die uren heeft geduurd. I-Lee had al vroeg voorweeën, en was eigenlijk al uitgeput toen de 'echte' weeën op gang kwamen, dus hebben we haar een beetje moeten helpen. Gelukkig waren er verder geen complicaties, maar het zijn ''maar'' twee pups. Zo'n klein nest vinden we niet erg, maar er bestaat de kans dat I-Lee weer loops zal worden (oma Kenzi had dit ook, bij een nest van 3 pups). Dus dat is afwachten.


Verder zijn we dol blij met onze ''Yin en Yang''. Ja, koosnaampjes voor de 2 pups. Want, 1 ram en 1 moer, en ja die zijn wit en zwart. Of de witte ook daadwerkelijk zoals papa Hector eruit zal zien, is afwachten, maar er zit in ieder geval een black self/solid in het nest zoals mama. De pupjes hoeven geen tepels de delen met andere pups, dus het zijn kleine dikkertjes. En da's alleen maar goed!


Tot slot voor nu dan nog een collage van de eerste week!

06-06-2017


I-Lee heeft er al weer even 4 pleegkinders bij. Dat was even een hectische boel, maar ze doet het fantastisch.

Jammer voor onze 2 dikzakken, die moesten de melk gaan delen haha! Het kan dus zijn dat je op sommige foto's vanaf nu andere pups erbij ziet. De 2 ''Winter Tales'' vallen echter wel op, de zwarte en witte en iets grotere.


Onze ''Yin en Yang'' doen het super, ze groeien als kool en zijn 2 heerlijk voldane babies.

Ze zijn vandaag 3 weken precies en beginnen vanaf nu zelf pap te eten.


  

22 juni 2018

Hormoontjes: zeer aanwezig


Loopsheid: 24-3 begonnen


Dekking: 4-4


Drachtig ja/nee: Ja


Uitgerekende datum: 16 mei


Bevallen op:  16 mei


Complicaties bevalling:
Nee, maar wel een zware bevalling (zie updat 23-5).


  

16-05-2018
We houden haar goed in de gaten.... nog even geduld voor er weer een update komt. Wel hebben we de foto van 6 weken dracht toegevoegd. Op de foto lijkt het een klein buikje, maar in het echt is hij toch echt wel goed zichtbaar.


6-05-2018

I-Lee is inmiddels bijna 5 weken drachtig. Ze eet als een paard, knuffelt non-stop en heeft een mooi maar bescheiden buikje. So far so good, nog even geduld....


25-04-2018
I-Lee is drachtig!


20-04-2018
Alles nog rustig bij I-Lee, en nog geen verandering bij haar buik. Ze is dan ook niet al te mager, ons I-Leetje. Volgende week zullen we gaan kijken, of ook I-Lee zwanger is.

12-04-2018: I-Lee is op date geweest met Hector. Het was Hector's eerste keer, dus dat is voor ons altijd spannend. I-Lee was echter helemaal klaar en was heel erg blij Hector te zien. En Hector zat heel goed in de bronst, dus het was een knallende date. Er heeft een geslaagde dekking plaats gevonden, dus nu is het afwachten. Over ca. 1,5 week zal ik weten of I-Lee pupjes draagt.


25-03-2018: I-Lee begint loops te worden!


24-02-2018: Pagina aangemaakt

Puppies voorstellen:


1 ram & 1 moer

Black self moer

Sandy harlekijn ramOnze nieuwe baasjes worden:


"n.v.t.